IPP350 Bambora Fejlfinding

Her har du en oversigt over Fejlkoder & fixes til din Bambora IPP350 terminal

Shopbox kan ikke finde min terminal

Står du i den situation at Shopbox ikke kan se din terminal? Det fikser du på denne måde:

Er alle "OK" så skyldes det nok at iPad/PC og terminalen ikke er forbundet.

Her er en lille guide til at få genoprettet forbindelsen.

.

Tryk nu på den grønne knap og gå tilbage til hovedmenuen.
Sidste trin er at finde IP-Adressen. Tryk på ‘Menu’
Kode ‘2020’,
Tryk på ‘3’ for ‘Hjælp’.

Når du er inde på hjælp undermenuen, vil du kunne se din IP-Adressen.
Du kan scrolle ned med ‘F3’ knap- pen.
Nu hvor du har en IP-Adresse, skal du indsætte det i din Shopbox app
Skift til din iPad og gå ind på Shopbox app’en.

Naviger til menu knappen øverst til venstre (de 3 streger).
Tryk på ‘Indstillinger’.
Vælg Kortterminalindstillinger

Indsæt IP-Adressen du har fået fra din terminal.
Lad port være ‘1337’
Vær opmærksom på, at IP-Adressen skal skrives på følgende måde:
Nuller foran tal skal ikke medtages;

eksempel: 001 -> skrives som 1
010 -> skrives som 10
100 -> skrives som 100

Tryk nu på test forbindelse
Der vil komme en lyseblå boks op med teksten "Terminal forbundet".

Det gode ved en Bambora terminal er at den kan direkte fortælle os hvad der gør den ikke virker korrekt. For at få den til det skal du gøre følgende:

1. Gå til din terminal.

2. Tryk på "Menu" knappen nede i venstre hjørne.

3. Indtast koden "2020".

4. Tryk på "F2" knappen for at scrolle ned på nr. 4 "Indstillinger".

5. Tryk på "OK" (den grønne knap) for at gå ind i "Indstillinger".

6. Tryk på "F2" knappen for at gå ned til nr. 4 kaldet "Dianogstics".

7. Lad den køre en diagnostic for at fortælle hvor den fejler. Årsag til fejlene kan ses herunder.

TMS-Ping fejl: Terminalen har ikke net.

• Prøv at tjekke om netkablet sidder ordenligt i Magic-boksen.

• Tjek om kablet sidder rigtigt i den netværksenhed (Router eller Switch).

• Prøv eventuelt at udskifte kablet hvis ikke de overstående virkede.

Terminalnøgler:

Software:

Software fejl kan skyldes at din terminal bruger en ældre version af Bamboras software som ikke er kompartibel med deres servere mere. Du kan dog opdatere softwaren fra terminalen. Det gør du på følgende måde:

1. Gå til terminalen.

2. Tryk på "MENU".

3. Indtast koden "2020".

4. Tryk "4".

5. Tryk "2".

Parametre:

Parametre fejl kan skyldes ændringer lavet til din aftale og dette kræver at du opdatere dem på terminal. Det gør du på følgende måde:

1. Gå til terminalen.

2. Tryk på "MENU".

3. Indtast koden "2020".

4. Tryk "4".

5. Tryk "1".

Log på:

Log på fejl kan opstår ved at din terminal kan ikke få adgang til Bambora serveren.

Jeg kan ikke se min seneste transaktion i Shopbox

Kan du ikke se den seneste transaktion i Shopbox? Så kig med her:

1. Tag terminalen.

2. Tryk på "MENU".

3. Indtast koden "2020".

4. Tryk på "2".

5. Tryk på "3".

6. Her kan du se seneste transaktion, og se længere tilbage ved at klikke "F2".