ISMP fejlfinding

Her finder du tips til situationer hvor din iSMP driller

ISMP er ikke tilsluttet i bluetooth indstillinger

• Når dette sker, skal du først gå ind på din iPad’s systemindstillinger >> Bluetooth >> Tjek om terminalen er tilsluttet til din iPad. Hvis den er tilsluttet skal du genstarte Shopbox

• Hvis den stadig ikke vil tilslutte skal du genstarte både din iPad og din terminal ved at følge trinene nedenfor:

1. Genstart din iPad

2. Når din iPad er genstartet gå ind i iPad'ens indstillinger og vælg Bluetooth

3. Genstart din iSMP ved at trykke og holde inde på den gule knap "Clear" & "-" indtil at der kommer en bip

4. Tjek at din kortterminal er tilsluttet til iPad'en

5. Gå ind i Shopbox og lav en test transaktion

• Såfremt den stadig ikke vil tilslutte til din iPad skal du gøre følgende:

1.  Find dit købmandskort

2. Gå til iPad’ens bluetooth indstillinger

3. Tryk på det blå "i" på din iPad ved kortterminalens navn

4. Tryk “Glem denne enhed”

5. Slå bluetooth fra og til

6. Tryk “F1” på terminalen

7. Kør købmandskortet igennem

8. Gå ned til “paired devices” (brug F2 & F3 til at gå op og ned)

9. Står din iPad der skal du fjerne den ved at trykke på den grønne knap 2 gange

10. Derefter gå til “pair with phone”. Herefter står der en masse tekst på din iSMP og den begynder at tælle ned

11. På din iPad vil den nu dukke op under “andre enheder” >> tryk på den

12. Der kommer nu en kode op både på din iPad og iSMP'en

13. Tryk “Dan par” på iPad’en og grøn på iSMP’en

14. Både iPad og iSMP siger nu “Pardannelse succesfuld”

15. På din iSMP skal du nu trykke på den røde knap 2 gange og den vil nu genstarte

16. Herefter tilslutter den automatisk til din iPad og er klar til brug

17. Hvis terminalen afviser kort efterfølgende, skal du se den næste afsnit om afstemning

ISMP'en beder om at lave en afstemmning

Hvis terminalen ikke er blevet afsluttet de sidste 48 timer, skal du lave en dagsafslutning, før du kan lave et salg. Dette kan gøres på følgende måde:

1. Tryk på de 3 lodrette streger i venstre øvre hjørne

2. Vælg "Transaktioner"

3. Tryk på den grønne knap "Afslut dagen"

4. Lav en dagsafslutning

5. Efter dagsafslutningen er din terminal klar til brug

ISMP skærm er frosset

Hold den gule knap (clear) + Bindestregknappen (-) nede på samme tid indtil skærmen bliver sort. Hvis det ikke virker, skal du tage batteriet ud og ind igen.
Batteriet sidder på bagsiden af ISMP’en.

ISMP skærm lyser svagt

Dette er relevant for dig at vide, hvis hvis din skærm er blevet mørk, men stadig virker. Dette kan ske, når ISMP er tæt på at løbe tør for batteri, sæt derfor din ISMP til opladning.
Oplader den ikke, kontakt Shopbox Support på 31131515.

IPad viser “NOT Active” når der trykkes på "kort"

Giver Shopbox app’en dig fejlen ”NOT Active” skal du genstarte terminalen og Shopbox App’en på din ipad således:

1. For at genstarte terminalen, skal du blot holde den gule knap (clear) og Bindestregsknappen (-) nede på samme tid til at skærmen går sort (se billede), hvorefter terminalen vil genstarte

2. Luk for Shopbox app’en

3. Dobbeltklik på “Hjem” knappen som sidder nederst på iPad’en

4. Herefter swiper du shopbox app’en op, så du lukker for app’en. Nu skulle app’en også være lukket på ipad’en

5. Tryk på “Hjem” knappen og find din Shopbox app

Hvis dette ikke virker skal du gå ind i Shopbox:

1. Tryk på de hvide lodrette streger i venstre hjørne

2. Tryk indstillinger

3. Gå til generel indstilling og vælg “skift nets enheder”

4. Du bliver nu spurgt om du er sikker på at du vil skifte til iSMP? Tryk ja

5. Genstart Shopbox

Din terminal skulle meget gerne virke nu.

Terminalen viser “Mangler SW”

Hvis din ipad siger at den mangler SW, skal du først tjekke hvilken version Terminalen kører på, hvilket kan gøres således:

1. Tryk på F2 knappen mens du er i hovedvinduet ‘Indlæs Kort’

2. Under Version skulle der gerne stå et 4 cifret tal fx. ‘0641’ -

Den nyeste version i øjeblikket er 0641

Hvis det er den nyeste version terminalen kører på, skal du lave en afstemning/Reconcilliation

1. Tryk på F-knappen på terminalen og swipe kortet

2. Derefter naviger ned til nummer 6 og tryk enter

3. Når den er færdig, kør købmandskortet igennem terminalen, vælg 1 for “Kortaftaler” og 1 igen for at “hente kortaftaler”

4. Lav en dagsafslutning, dog uden at lave en fuld dagsafslutning, men derimod kun til punktet hvor terminalen henter kortaftaler

5. Nu skulle terminalen gerne fungere igen

Hvis du ikke har den nyeste kortterminal version

Hvis dette er tilfældet, skal du opdatere terminalen ved at:

1. Sørge for at iSMP’en er tilsluttet i bluetooth på iPad’en og du har Shopbox åben

2. Køre dit købmandskort igennem terminalen

3. Gå til 8 “software” og vælge 1. “SW Download”

4. I Shopbox gå til indstillinger

5. Gå ind i kortterminal indstillinger og trykke på “åben forbindelse”

6. Terminal henter nu software

7. Hold Shopbox åben imens den downloader software