Kontoindstillinger

Her kan du læse hvad du kan under Kontoindstillinger

my.shopbox.com kan du under Kontoindstillinger justere forskellige ting i forhold til din bruger i Shopbox og din forretning.

Generelt

Her kan du se og rette de informationer der er på din konto, såsom Fornavn, Efternavn, e-mail og telefon nummer.
Ønsker du at ændre din adgangskode?
Det kan du gøre det ved at skrive ind i de 3 felter, under dine kontoinformationer, din gamle adgangskode, den ønskede adgangskode, samt gentage den, for at bekræfte dine adgangskode, og tryk op den grønne "Gem" knap.

Forretningsindstillinger

Her kan du se de informationer vi har på din forretning.
Her kan du uploade et logo, samt stamdata på din forretnings.

• Forretningsnavn

• Forretnings E-mail

• Forretningens Telefonnummer

• Forretnings adresse

Rapportindstillinger

Under Rapportindstillinger kan du vælge hvilke rapporter du ønsker at Shopbox skal sende til dig.

• Omsætning Daglig Rapport

• Omsætning Ugentlig Rapport

• Omsætning Månedlig Rapport

• Kassererrapporten

Du kan altid slå til & fra hvilke rapporter du ønsker at få tilsendt automatisk på din mail.
Som standart er Kassererrapporten slået til.
Nederest kan du se hvilken mail de vil blive sendt til.
Den kan du ændre under kontoindstillinger -> Generelt

Du kan læse om de forskellige rapporter her: