Nye åbningstider & tiltag

Fra mandag d. 26.06.2023 ændrer vi vores åbningstider på telefonen, og det gør vi for at levere den bedste kundeoplevelse til vores kunder!

Muligheden for at blive supporteret hos Shopbox er lige nu gennem enten telefonen eller e-mail. Ud fra vores dataindsamling (opmålt med den feedback vi har fået fra jer kunder) kan vi vurdere, at ventetiden på telefonen til tider kan være for lang. Det gør samtidig, at muligheden for selvhjælp er begrænset. Derudover kan svartiden på e-mail måles til +2 uger.

Og det ønsker vi naturligvis at forbedre!

De nye åbningstider skal bruges til at skabe bedre oplevelser, og helt konkret, vil vi også gøre os umage med følgende:

• Vi vil skabe et bedre kundeunivers, som indeholder mange nye artikler samt opdateringer af eksisterende. I vil opleve, at der kommer step by step guides, som vil bestå af detaljerede billeder og/eller videoer. Formålet er at gøre viden og information så tilgængelige som muligt for jer.
  • Webinarer bliver fremover et mere integreret tiltag i vores vidensdeling med jer. Det giver os muligheden for at tilbyde hjælp og uddannelse til flere kunder på én gang. På nuværende tidspunkt har vi ‘intro til Shopbox’, og vi vil løbende udvikle flere, så udvalget vi kan tilbyde, bliver større. Helt konkret, kan I allerede nu forvente at vores næste webinar vil handle om ‘effektive arbejdsgange i Shopbox’.
  • Fremadrettet bliver svartiden på e-mail skåret ned fra +2 uger til maksimalt 24 timer.

Vores åbningstider kommer fremadrettet til at være:

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lørdag:

Søndag:

09.00-15.00

09.00-15.00

09.00-17.00

09.00-18.00

09.00-16.00

10.00-16.30

10.00-14.00

Der vil mandag og tirsdag 15.00-17.00 og fredag 16.00-17.00 stadig være muligt at komme i kontakt med os telefonisk, via. vores nødtelefon såfremt jeres system/terminal ikke kan tage i mod betaling. Tast 9 for denne funktion.

Det eneste, der er skrevet i sten hos os, er, at vi vil sørge for, at I som kunder får den bedste oplevelse hver dag med os og vores produkt. Det betyder, at vi selvfølgelig hele tiden er interesserede i at høre, hvad I synes. Derfor er I også altid velkomne til at kontakte os på 31 13 15 15 eller Support@shopbox.com. Alternativt vil vi sidst på året selv række ud til jer for at få jeres feedback.

Mange hilsner

Team Shopbox