1. Shopbox help resources
  2. Shopbox POS - Point of Service

Ændringer til kontanter i kassen

Det er nu muligt at registrere når der tages penge ud af kassen eller tilføjes flere penge i løbet af dagen.

Tilføj flere byttepenge:

har du brug for at tilføje flere byttepenge til kassebeholdningen i løbet af dagen kan du nu tilføje uden at skulle have en manuel mellemregning på din morgenbeholdning

Fjern byttepenge:

Hvis kontantbeholdningen er blevet for høj, eller du blot ønsker at deponere kontanter i løbet af dagen, kan du nu fjerne kontanter fra kassen uden at skulle have en manuel mellemregning på din morgenbeholdning.

Under menupunktet Dagsafslutningsrapport er to nye knapper “tilføj byttepenge” og “Tilføje kontanter til banken”. Når man klikker på knappen får man mulighed for at angive et beløb, hvorefter der udskrives en kvittering for beløbet.De indtastede beløber overføres automatisk til opgørelsen i dagsafslutningen.

IMG_2DF7AA199EE1-1