Printer grupper

Printer grupper Vælg hvilke kategorier der skal printes på hvilke printere med printer grupper

Printer Grupper

Hvis du kun har en enkelt printer, vil den pr. default være registreret som “Main printer” og alle dine produkter vil blive printet på denne printer.

Køkkenprinter

Har du en køkkenprinter, så skal du fortælle denne printer, hvilke produkter denne skal printe. Grunden herfor er, at det ikke er alle produkter som “køkkenet” også skal printe f.eks ikke kvitteringsprint.

For at tilknytte produkter til din køkkenprinter, skal du blot gøre følgende:

1. Gå til “Butik Indstillinger” i din Backoffice

2. Vælg “Printer Grupper”

3. Tryk på “grønt plus” i højre side af skærmen

4. Indtast printergruppens navn, f.eks. Køkkenprint

5. Vælg hvilke kategorier der skal printes på denne printer

6. Tryk “Gem”

Billede 1: Vægt kategorier som skal printes på "Køkkenprint"

Læs mere om oprettelsen af kategorier og produkter