Send Bambora Logs

Her kan du læse om, hvordan du kan sende os logfiler, så vi kan hjælpe dig bedre

Når terminalen driller, kan vi hos Shopbox få brug for noget data at gå ud fra.
En af de mange værktøjer kan være at få logfilerne fra din terminal.

For at sende logfilerne til os kan du gøre følgende i Shopbox:

1. Gå Til 'Indstillinger'

2. Gå Til 'Kort Terminaler'

3. Tryk 'Send logs'

Du vil du få en mailboks op, hvor du skal sende den til den tildelte mail.

Hvis du ikke får dette vindue op, kan det være fordi du ikke har tildelt en mail til Ipad'en. Følg nedenstående guide for at opsætte mailen:
https://support.apple.com/da-dk/guide/ipad/ipadee835d39/ipados