Sum-up Fejlfinding

Hjælp til Sum-up terminaler

Kan du ikke oprette forbindelse til din telefon eller tablet? Vi hjælper dig gennem fejlsøgning af din sum-up kortterminal, så du hurtigt kan komme tilbage til dit salg.

OBS: Lavt batteriniveau kan forårsage problemer med tilslutning.

Det er derfor vigtigt at du din terminal er fuld opladt.

Trin 1: Nulstil kortlæseren

Følg disse trin for at nulstille Bluetooth-chippen i din læser:

1. Sluk Bluetooth på din iPad

2. Luk Shopbox Appen ned.

3. Sørg for, at din kortlæser ikke er i gang med at oplade.

4. Sluk for din læser. (dette gøres ved at holde knappen på siden af terminialen inde.)

5. Hold nu tænd/sluk-knappen på din kortlæser nede, indtil "Release for BT" vises på skærmen.

6. Slip tænd / sluk-knappen, når du hører et bip.

Nu er Bluetooth-chippen i din kortlæser nulstillet. Vent på andet bip, før du tilslutter læseren til din telefon igen.

Trin 2: Tilslut kortlæseren igen

Tilslut SumUp Air for at kunne modtage kortbetalinger igen:

1. Tænd for Bluetooth på din iPad.

2. Indtast et beløb i Shopbox på 8kr eller mere og foretag en korttransaktion.

3. Sørg for, at de sidste 3 cifre, der vises på skærmen, svarer til de sidste 3 cifre i kortlæserens serienummer.

4. Bekræft parringsanmodningen på din iPad ved at trykke på "Tilslut". Du skal muligvis bekræfte forbindelsen ved at trykke på det grønne flueben på kortlæseren.

Genstart din smartphone eller tablet, hvis du stadig oplever tilslutningsproblemer. Prøv at gennemføre en kortbetaling for at se, om din kortlæser er forbundet til din enhed, når du logger ind på SumUp igennem Shopbox
Kontakt vores Support Team, hvis du fortsat har problemer.

Kilde til denne supportartikel - Klik her