TSP143II USB Fejlfinding

En lille oversigt over fejlkoder der kan opstå, og hvordan du fikser dem.

Står du med en Star Micronics TSP143II USB der ikke vil oprette forbindelse til din iPad? Sådan fikser vi det.

1. Tjek om iPad'en for strøm gennem kablet der finder den med printeren.

2. Står der "Oplader ikke", tag kablet ud og lad iPad'en miste noget strøm. Virker dette ikke, prøv med et andet kabel.

Hvis den får strøm, prøv dette.

1. Gå til "App store".

2. Download "TSP100ii Utility".

3. Åbn "TSP100ii Utility".

4. Klik på feltet "Unselected state".

5. Se om der dukker en printer op i feltet USB/BT "TSP143II USB". Hvis ikke prøv at tage kablet ud/ind igen, og tryk på genindlæs knappen (halvcirkel der ender ud i en pil)

6. Hvis der er kommet en printer frem, tryk på den og derefter tryk på "Apply" nederst i højre hjørne.

7. Forlad "TSP100ii Utility" app'en.

8. Åbn Shopbox.

9. Tryk på det hvide printer ikon i toppen af skærmen.

10. Tryk på "Main printer".

11. Tryk på genindlæs knappen (halvcirkel der ender ud i en pil).

12. Tryk på feltet "Klik her for at vælge printer".

13. Tryk på "OK" i højre side.

14. Tryk på "Gem".

15. Tryk på "Ja" for at oprette forbindelse og lave et testprint.

Fejl koder:

1. Strøm lys = Blinker med 0.5 sekunds interval
    Error lys = Slukket
    Løsning = Lad printeren køle af

2. Strøm lys = Blinker med 2 sekunders interval
    Error lys = Slukket
    Løsning = Lad printeren køle af

3. Strøm lys = Tændt
    Error lys = Tændt
    Løsning = Luk printer låget korrekt

4. Strøm lys = Tændt
    Error lys = Blinker med 0.125 sekund interval
    Løsning = Juster printer papiret, og prøv igen.

5. Strøm lys = Tændt
    Error lys = Blinker med 0.5 sekund interval
    Løsning = Tilføj nyt papir i printeren

OBS!! Vi anbefaler at man bruger det originale lade kabel der fulgte med til iPad'en. Hvis man bruger et "uoriginalt" kabel, må det ikke være længere end 1 meter.