Opsætning - Woocommerce Integration

Her er en hurtig og nem step-by-step guide til at opsætte din Woocommerce integration.

Inden der startes på at opsætte integrationen, skal der først gøres et par ting.

Der skal oprettes en betalingstype, som skal bruges til Integrationen. Du kan læse her om hvordan du gør.

Vi anbefaler også at du laver et login, som bliver krediteret for webshop salgene. Du kan læse her om hvordan du gør.

I Wordpress

1. Åben Plugins menuen i venstre side
  2. Tryk tilføj ny
  3. Søg efter Shopbox
    Skærmbillede 2023-08-10 kl. 10.52.08
  4. Tryk "Installer nu"
  5. Når den har installeret, tryk på "Aktiver"
  6. Tryk på Shopbox i menuen i venstre side (Nær plugins)
  7. Tryk på settings i menuen i toppen

I Shopbox

1. Login på my.shopbox.com
  2. Åben "Integrationer"
  3. Vælg Woocommere Integrationen
  4. Tryk på "Start"
  5. Kopier Token og indsæt inde i Wordpress ligesom på nedenstående billeder
    Skærmbillede 2023-08-10 kl. 11.03.24
    Skærmbillede 2023-08-10 kl. 11.04.15
    Skærmbillede 2023-08-10 kl. 11.04.33
  6. Tryk på "Save settings" i Wordpress, nederst i settings panelet
  7. Kopier Webhook URL fra Wordpress og sæt ind i Shopbox ligesom på nedenstående billeder
    Skærmbillede 2023-08-10 kl. 11.08.39
    Skærmbillede 2023-08-10 kl. 11.08.53
  8. Tryk på "Save" i Shopbox
  9. Rul ned, og vælg medarbejder der skal krediteres for salg
  10. Derefter vælg hvilken afdeling som skal dele lager med Woocommerce
  11. Tryk på "Save settings"
  12. Rul derefter op, og vælg hvilken kasse salgene skal gå ind på
  13. Tryk på "Save settings"
  14. Opsæt derefter integrationen efter preference i Wordpress. Du kan læse mere her