TSP143II WiFi Fejlfinding

TSP143II WiFi Fejlfinding En nem og hurtig guide til at hjælpe dig med at få din printer op og køre igen.

Står du og har en Star Micronics TSP143II WiFi printer der ikke vil printe.

Her har du en step by step guide til at finde årsagen til at den virker.

Først skal vi tjekke om printeren er på nettet. Sådan gør du.

1. Sluk printeren på venstre side.

2. Hold "Feed" knappen nede og tænd på siden igen. Hold trykket indtil den begynder at printe.

3. Tag papiret op og tjek om den er på det rette netværk og at den får en IP-adresse. Tjek billedet nedeunder for hjælp.

Er den ikke på det korrekte netværk, eller får den ingen IP-adresse, tjek linket her for at se hvordan man sætter den op.Næste trin er at vi skal se om vi kan finde den. Sådan gør du.

1. Gå til "App store".

2. Søg på "TSP100ii Utility".

3. Hent App'en, og åbn den.

4. Tryk på "Unselected state"

5. Vælg printeren TSP143IIW, hvis IP-adressen nedeunder matcher.

6. Tryk på "Apply" nede i højre hjørne.

7. Forlad "TSP100ii Utility".

8. Åbn Shopbox.

9. Tryk på det hvide printer ikon i toppen af skærmen.

10. Vælg "Main printer".

11. Tryk på genindlæs knappen (halvcirkel der ender ud i en pil).

12. Tryk på "Klik her for at vælge printer".

13. Vælg printeren "TCP- ip adressen på printeren".

14. Tryk på "OK".

15. Tryk på "Gem".

16. Vælg "Ja" for at oprette forbindelse og lave et testprint.

Fejl Koder:

1. Ready = Blinker 3 gange i sekundet
    Error = Slukket
    Løsning = Din printer er i gang med at forbinde igennem WPS, vent til den er færdig med at pare.

2. Ready = Slukket
    Error = Blinker 8 gange i træk
    Løsning = Din printer kunne ikke forbinde via WPS tjek din router, og prøv igen.

3. Ready = 2 hurtige blink hvert andet sekund
    Error = Slukket
    Løsning = Din printer blev disconnected fra

4. Ready = Blinker hurtigt konstant
    Error = Slukket
    Løsning = Tjek din DHCP er sat op korrekt, og kontroller din IP adresse på din printer.

5. Ready = Blinker medium hastighed konstant
    Error = Slukket
    Løsning = Lad din printer køle af, og vent til blinket stopper

6. Ready = Blinker ekstremt langsomt
    Error = Slukket
    Løsning = Lad din printer køle af, og vent til blinket stopper

7. Ready = Lyser konstant
    Error = Lyser konstant
    Løsning = Juster printer papir, og luk låget ordentligt

8. Ready = Lyser konstant
    Error = Blinker medium hastighed
    Løsning = Tilføj papir i printeren

9. Ready = Slukket
    Error = Blinker ekstremt hurtigt
    Løsning = Juster papiret så det sidder korrekt.

10. Ready = Blinker synkront med error (langsomt)
    Error = Blinker synkront med ready (langsomt)
    Løsning = Tjek din strømforsyning, at det er den korrekte der er fuldt med til printeren.

11. Ready = Blinker synkront med error (hurtigt)
    Error = Blinker synkront med ready (hurtigt)
    Løsning = Sluk on tænd din printer.

12. Ready = Blinker synkront med error (ekstremt hurtigt)
    Error = Blinker synkront med ready (ekstremt hurtigt)
    Løsning = Tænd og sluk din printer